Syksyn 2024 aikataulut

Luistelukoulun syyskausi 2024

Harjoitusajat

Harjoituspäivät ovat maanantai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua Temppujumppaan kerran viikossa lauantaisin ennen jäätä! Syyskausi alkaa avaustapahtumalla ma 9.9.2024 ja päättyy joulukuussa seuran yhteiseen joulunäytökseen.

Maanantai

klo 18:00-18:45 Jää

Lauantai

klo 9:45-10:30 Temppujumppa (Kokonhalli)

klo 11:00-11:50 Jää

Luisteluryhmät

Tulevalla kaudella luistelukoulussamme voi harrastaa

  • alle kouluikäiset 3-6 vuotiaat Tenavaryhmissä (Punaiset ja Vihreät)
  • kouluikäiset 7-13 vuotiaat Koululaiset -ryhmässä
  • 4-8 vuotiaat Luistelukoulun jatkoryhmässä (aikaisempi muodostelmaluistelukoulu ja yksinluistelukoulu)

Lue lisää https://porvoontaitoluistelijat.fi/luisteluryhmat/

Luistelukoulun hinnat

Koko kausi (syyskuu-huhtikuu) 180€ + PTL:n jäsenmaksu 25€.

Syyskausi (syyskuu-joulukuu) 100€ + PTL:n jäsenmaksu 25€. 

Hinnat sisältää luistelukouluvakuutuksen, minkä voimassaolo edellyttää luistelijan henkilötunnuksen lisäämisen myClubissa ”Omat tiedot” sivulle.

Kaikkien seuran luistelijoiden tulee olla seuramme jäseniä. Jäsenmaksu kerätään kerran kaudessa, eli syksyllä maksettu jäsenmaksu on voimassa kevään loppuun saakka. 

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksuista:

  1. Mikäli haluatte perua ilmoittautumisen, tulee se tehdä 22.9.2024 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laskut@porvoontaitoluistelijat.fi. Myöhässä tulleita peruutuksia ei huomioida. 22.9. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 100% maksun. 
  2. Uusien luistelijoiden on mahdollista kokeilla luistelukoulua kaksi kertaa veloituksetta ennen sitoutumista. Jos luistelija osallistuu kolmannen kerran harjoituksiin, täytyy ilmoittautuminen kaudelle olla tehtynä. Kokeilukertoja emme tarjoa jo aiemmin osallistuneille luistelijoille. 
  3. Mikäli lapsi ei halua kokeilukertojen jälkeen jatkaa harrastusta, palautamme maksun takaisin tai hyvitämme maksamattoman laskun. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti laskut@porvoontaitoluistelijat.fi ennen laskun eräpäivää.
  4. Ilmoittautuminen on sitova, eikä kesken kauden lopettaneille hyvitetä maksuja.
  5. Kysymykset/tiedustelut:
    Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut luistelukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: luistelukoulu@porvoontaitoluistelijat.fi. Peruutukset otetaan ainoastaan laskut@porvoontaitoluistelijat.fi osoitteeseen.