Kevään 2024 aikataulut

Luistelukoulun kevätkausi 2024

Harjoituspäivät ovat maanantai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua Temppujumppaan kerran viikossa lauantaisin jään jälkeen! Kevätkausi alkaa ma 8.1. ja päättyy 13.4. järjestettävään koko seuran kevätnäytökseen, jossa luistelijat pääsevät esiintymään suurelle yleisölle. Kumppanimme SM-Skate Marketing Oy:n kautta uusi luistelukoululainen saa veloituksetta luistimet käyttöönsä harjoittelun ajaksi. Kauden päättyessä luistimet joko palautetaan liikkeeseen tai lunastetaan edullisella hinnalla itselle. Yhteystiedot ja lisätietoja liikkeestä löydät verkkosivuilta https://www.taitoluistin.fi

Harjoitusajat

Maanantai

klo 17:30-18:00 Vastaanotto auki – ilmoita luistelija harjoitukseen!

klo 18:00-18:45 Jää

Lauantai

klo 9:30-10:00 Vastaanotto auki – ilmoita luistelija harjoitukseen!

klo 10:00-10:50 Jää

klo 11:00-11:50 Temppujumppa (Kokonhalli)

Luisteluryhmät

Tulevalla kaudella luistelukoulussamme voi harrastaa

  • alle kouluikäiset 3-6 vuotiaat Tenavaryhmissä (Punaiset ja Vihreät)
  • kouluikäiset 7-13 vuotiaat Koululaiset -ryhmässä
  • 4-8 vuotiaat Luistelukoulun jatkoryhmässä (aikaisempi muodostelmaluistelukoulu ja yksinluistelukoulu)

Lue lisää https://porvoontaitoluistelijat.fi/luisteluryhmat/

Luistelukoulun hinnat

Kevätkausi (tammi-huhtikuu) 100€ + PTL:n jäsenmaksu 25€

Kaikkien seuran luistelijoiden tulee olla seuramme jäseniä. Jäsenmaksu kerätään kerran kaudessa, eli syksyllä maksettu jäsenmaksu on voimassa kevään loppuun saakka. 

Ilmoittaudu kevätkaudelle

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksuista:

  1. Mikäli haluatte perua ilmoittautumisen, tulee se tehdä 22.1.2024 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laskutus@porvoontaitoluistelijat.fi. Myöhässä tulleita peruutuksia ei huomioida. 22.1. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 100% maksun. 
  2. Uusien luistelijoiden on mahdollista kokeilla luistelukoulua kaksi kertaa veloituksetta ennen sitoutumista. Jos luistelija osallistuu kolmannen kerran harjoituksiin, täytyy ilmoittautuminen kaudelle olla tehtynä. Kokeilukertoja emme tarjoa jo aiemmin osallistuneille luistelijoille. 
  3. Mikäli lapsi ei halua kokeilukertojen jälkeen jatkaa harrastusta, palautamme maksun takaisin tai hyvitämme maksamattoman laskun. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti laskutus@porvoontaitoluistelijat.fi ennen laskun eräpäivää.
  4. Ilmoittautuminen on sitova, eikä kesken kauden lopettaneille hyvitetä maksuja.
  5. Kysymykset/tiedustelut:
    Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut luistelukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: luistelukoulu@porvoontaitoluistelijat.fi. Peruutukset otetaan ainoastaan laskutus@porvoontaitoluistelijat.fi osoitteeseen.