Syksyn 2023 aikataulut

Luistelukoulun avaustapahtuma la 16.9. klo 10:00-11:30

Kaikille avoimessa tapahtumassa luvassa mm. erilaisten luistelutaitojen opettelua rastipisteillä sekä jäällä vieraileva Hille Hippo. Lisäksi pääsemme nauttimaan seuramme kilpaluistelijan esityksestä. Tapahtumassa palvelee kahvio ja luistelutarvikekirppis, josta voi tehdä hyviä varustelöytöjä alkavalle kaudelle! Tule mukaan kokeilemaan, olisiko luistelu sinun juttusi!

Luistelukoulun syyskausi 2023

Harjoituspäivät ovat maanantai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua temppujumppaan kerran viikossa lauantaisin jään jälkeen! Syyskausi alkaa la 16.9. ja päättyy joulukuussa järjestettävään koko seuran joulujuhlaan, jossa luistelijat pääsevät esiintymään suurelle yleisölle. Kumppanimme SM-Skate Marketing Oy:n kautta jokainen luistelukoululainen saa veloituksetta luistimet käyttöönsä harjoittelun ajaksi. Kauden päättyessä luistimet joko palautetaan liikkeeseen tai lunastetaan edullisella hinnalla itselle. Yhteystiedot ja lisätietoja liikkeestä löydät verkkosivuilta https://www.taitoluistin.fi

Harjoitusajat

Maanantai

klo 17:30-18:00 Vastaanotto auki – ilmoita luistelija harjoitukseen!

klo 18:00-18:45 Jää

Lauantai

klo 9:30-10:00 Vastaanotto auki – ilmoita luistelija harjoitukseen!

klo 10:00-10:50 Jää

klo 11:00-11:50 Temppujumppa (Kokonhalli)

Luisteluryhmät

Tulevalla kaudella luistelukoulussamme voi harrastaa

  • alle kouluikäiset 3-6 vuotiaat Tenavaryhmissä (Punaiset ja Vihreät)
  • kouluikäiset 7-13 vuotiaat Koululaiset -ryhmässä
  • 4-8 vuotiaat Luistelukoulun jatkoryhmässä (aikaisempi muodostelmaluistelukoulu ja yksinluistelukoulu)

Lue lisää https://porvoontaitoluistelijat.fi/luisteluryhmat/

Luistelukoulun hinnat

Syyskausi (syys-joulukuu) 100€ + PTL:n jäsenmaksu 25€

Koko kausi (syys-huhtikuu) 180€ + PTL:n jäsenmaksu 25€

Kaikkien seuran luistelijoiden tulee olla seuramme jäseniä. Jäsenmaksu kerätään kerran kaudessa, eli syksyllä maksettu jäsenmaksu on voimassa kevään loppuun saakka. 

Ilmoittaudu syyskaudelle

Ilmoittaudu syys- ja kevätkaudelle

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksuista:

  1. Mikäli haluatte perua ilmoittautumisen, tulee se tehdä viimeistään 30.9.2023 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ptl.laskut@gmail.com. Myöhässä tulleita peruutuksia ei huomioida. 30.9. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 100% maksun. 
  2. Uusien luistelijoiden on mahdollista kokeilla luistelukoulua kaksi kertaa veloituksetta syyskuun aikana ennen sitoutumista. Kokeilukertoja emme tarjoa jo viime kaudella osallistuneille luistelijoille. Syyskuun jälkeen luistelukouluun voi tulla vain kerran kokeilemaan, jonka jälkeen tulee tehdä päätös jatkamisesta.
  3. Mikäli lapsi ei halua kokeilukertojen jälkeen jatkaa harrastusta, palautamme maksun takaisin tai hyvitämme maksamattoman laskun. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ptl.laskut@gmail.com ennen laskun eräpäivää.
  4. Ilmoittautuminen on sitova, eikä kesken kauden lopettaneille hyvitetä maksuja.
  5. Kysymykset/tiedustelut:
    Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut luistelukouluun liittyen voi lähettää osoitteeseen: luistelukoulu@porvoontaitoluistelijat.fi. Peruutukset otetaan ainoastaan ptl.laskut@gmail.com osoitteeseen.