Aikuisluistelu

Taitoluistelun voi aloittaa aikuisiälläkin tai sen harrastamista voi jatkaa vaikka lapsuuden luisteluharrastuksesta olisikin vierähtänyt jo tovi.

Ryhmässä huomioidaan eri taitotasot, jotta jokainen saa omalle tasolle sopivaa ohjausta. Luistelijat voivat lisäksi vaikuttaa ryhmän harjoitusten sisältöön.

Mukaan voi tulla kesken kaudenkin, olethan rohkeasti yhteydessä luistelukoulu@porvoontaitoluistelijat.fi

Lue lisää aikuisluistelukoulun ajankohdista ja ilmoittautumisesta.

Varusteinfo

Vaatetus

Lämpimät, liikunnalliset vaatteet: pitkähihainen paita, fleece/ohut takki, luistelutrikoot/joustavat housut, hanskat ja halutessaan pipo tai panta. Vaatetuksen tulee olla sellainen, että siinä on mukava luistella.

Luistimet

Hyvät ja tukevat taitoluistimet, joita saa taitoluisteluliikkeistä (Skate Shop, Lucky Skate yms.) Aloittelijalla taitoluistimet eivät ole pakolliset, mutta ne helpottavat huomattavasti taitojen oppimista.

Muoviset teräsuojat, jotta terät eivät mene pilalle pukukopista jäälle siirtyessä.

Luistinten kuivauspyyhe ja halutessasi lisäksi pehmosuojat, jotka pitävät luistimen terät hyvässä suojassa myös jään ulkopuolella.

Luistinten teroitus

Luistimia on hyvä käydä teroittamassa säännöllisin väliajoin. Suositus on vähintään kerran vuodessa. Taitoluistimia voi teroittaa vain taitoluistimiin erikoistuneissa teroitusliikkeissä kuten Porvoon luistinhuolto, Skate Shop, SM Skate Marketing ja Lucky Skate.