Aikuisluistelu

Aikuisluistelu

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi emme valitettavasti toistaiseksi pysty tarjoamaan aikuisille suunnattuja luistelutunteja.

Tule mukaan iloiseen aikuisluisteluporukkaan ja mukavaan luisteluharrastukseen!

Taitoluistelun voi aloittaa aikuisiälläkin ja sen harrastamista voi jatkaa myös vaikka lapsuuden luisteluharrastuksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Mukaan mahtuu aina ja jokainen saa omantasoista opetusta. Harjoituksissa tehdään liikkeitä myös luistelijoiden omien toiveiden mukaan.

Aikuisten ryhmä pääsee halutessaan esiintymään seuran kevätnäytöksessä. Näytösesitystä harjoitellaan ahkerasti normaalin harjoituksen yhteydessä.

Vastuuvalmentaja:

Milla Orava

milla.orava@gmail.com

+358 44 2914065

Ex-kisaajat

Edistyneemmille aikuisluistelijoille ja entisille kilpaluistelijoille on tarjolla kaudella 2020-2021 Ex-kisaajat omatoimiryhmä.

Ryhmässä harjoitellaan omatoimisesti kerran viikossa. Harjoitusaika on pääsääntöisesti sunnuntaisi iltaisin Porvoon jäähallissa.

Ex-kisaajat omatoimiryhmässä voi harjoitella myös kilpailevat aikuisluistelijat. 

Mikäli olet kiinnostunut Ex-kisaajat ryhmästä, kysy lisää: angelina.kalvilainen(a)gmail.com

Vakuutukset

Porvoon Taitoluistelijat ei vakuuta aikuisluistelijoita. Kaikilla yli 15-vuotiailla seuran luistelijoilla tulee olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa myös taitoluisteluharrastuksen.

Varusteinfoa

Vaatetus

Lämpimät vaatteet: Pitkähihainen paita, fleece/ohut takki, luistelutrikoot/joustavat housut, hanskat ja halutessaan pipo tai panta. Vaatetuksen tulee olla sellainen, että siinä on mukava luistella.

Luistimet

– Hyvät ja tukevat taitoluistimet, joita saa erilaisista taitoluisteluliikkeistä (Skate Shop, Lucky Skate yms.)

– Teräsuojat, jotta terät eivät mene pilalle kävellessään pukukopin ja kaukalon välillä

– Kuivauspyyhe ja halutessaan pehmosuojat, jotka pitävät luistimen terät hyvässä suojassa myös jään ulkopuolella.

Luistinten teroitus

Luistimia on hyvä käydä teroittamassa säännöllisin väliajoin. Suositus on vähintään kerran vuodessa. Taitoluistimia voi teroittaa vain taitoluistimiin erikoistuneissa teroitusliikkeissä:

Porvoon luistinhuolto

Skate Shop

Taitoluistinhuolto Karttunen