Aikuisluistelu

Tule mukaan iloiseen aikuisluisteluporukkaan ja mukavaan luisteluharrastukseen!

Taitoluistelun voi aloittaa aikuisiälläkin ja sen harrastamista voi jatkaa myös vaikka lapsuuden luisteluharrastuksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Mukaan mahtuu aina ja jokainen saa omantasoista opetusta. Harjoituksissa tehdään liikkeitä myös luistelijoiden omien toiveiden mukaan.

Aikuisten ryhmä pääsee halutessaan esiintymään seuran kevätnäytöksessä. Näytösesitystä harjoitellaan ahkerasti normaalin harjoituksen yhteydessä.

Vastuuvalmentaja: Vera Stolt

Valmentajana tänä vuonna toimii seuran SM-tasolla luistellut Vera Stolt. Vera on itse luistellut yksinluistelun SM-Tasolla ja edustanut suomea maajoukkueessa. Hänellä on maajoukkueesta ja myös ympäri suomea/maailmaa tulleilta valmentajilta hyviä oppeja ja paljon annettavaa. 

Ilmoittaudu mukaan aikuisluisteluryhmään!

Mikäli olet kiinnostunut Aikuisten ryhmästä tai haluat apua Ilmoittautumiseen, kysy neuvoa Lisa Anderssonilta: [email protected]

Tällä hetkellä ryhmän harjoittelu on tauolla. Tämän hetken rajoitusten takia emme voi harjoituksia pitää. Harjoitukset jatkuvat heti kun rajoitukset antavat myöden.

Ex-kisaajat

Edistyneemmille aikuisluistelijoille ja entisille kilpaluistelijoille on tarjolla kaudella 2021-2022 Ex-kisaajat omatoimiryhmä. Ryhmässa ei ole ohjausta vaan luistelijat harjoittelevat itsenäisesti.

Ryhmässä harjoitellaan omatoimisesti kerran viikossa. Harjoitukset ovat Porvoon jäähallissa.

Ex-kisaajat omatoimiryhmässä voi harjoitella myös kilpailevat aikuisluistelijat. 

Mikäli olet kiinnostunut Ex-kisaajat ryhmästä, kysy lisää: [email protected]

Tällä hetkellä ryhmän harjoittelu on tauolla. Tämän hetken rajoitusten takia emme voi harjoituksia pitää. Harjoitukset jatkuvat heti kun rajoitukset antavat myöden.

Vakuutukset

Porvoon Taitoluistelijat ei vakuuta aikuisluistelijoita. Kaikilla yli 15-vuotiailla seuran luistelijoilla tulee olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa myös taitoluisteluharrastuksen.

Varusteinfoa
Vaatetus

Lämpimät vaatteet: Pitkähihainen paita, fleece/ohut takki, luistelutrikoot/joustavat housut, hanskat ja halutessaan pipo tai panta. Vaatetuksen tulee olla sellainen, että siinä on mukava luistella.

Luistimet

– Hyvät ja tukevat taitoluistimet, joita saa erilaisista taitoluisteluliikkeistä (Skate Shop, Lucky Skate yms.)

– Teräsuojat, jotta terät eivät mene pilalle kävellessään pukukopin ja kaukalon välillä

– Kuivauspyyhe ja halutessaan pehmosuojat, jotka pitävät luistimen terät hyvässä suojassa myös jään ulkopuolella.

Luistinten teroitus

Luistimia on hyvä käydä teroittamassa säännöllisin väliajoin. Suositus on vähintään kerran vuodessa. Taitoluistimia voi teroittaa vain taitoluistimiin erikoistuneissa teroitusliikkeissä:

Porvoon luistinhuolto

Skate Shop

Taitoluistinhuolto Karttunen