Luistelukoulu

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perusasioita sekä pelataan ja leikitään luistelun oppimista tukevia leikkejä. Luistelukouluun tullessa ei vielä tarvitse osata luistella.

Perusasioiden hallinnasta ei ole silti haittaa, sillä luistelijat jaetaan taitotason ja iän mukaisiin ryhmiin.

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Alkeis- ja jatkoryhmiä löytyy eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille. Myös aikuisille löytyy oma ryhmä.

Kumppanimme SM-Skate Marketing Oy:n kautta jokainen luistelukoululainen saa veloituksetta luistimet käyttöönsä harjoittelun ajaksi. Kauden päättyessä luistimet joko palautetaan liikkeeseen tai lunastetaan edullisella hinnalla itselleen. Yhteystiedot ja lisätietoja liikkeestä löydät verkkosivuilta https://www.taitoluistin.fi

Luistelukoulussamme voi harrastaa

  • alle kouluikäiset 3-6 vuotiaat Tenavaryhmissä (Punaiset ja Vihreät)
  • kouluikäiset 7-13 vuotiaat Koululaiset -ryhmässä
  • 4-8 vuotiaat Luistelukoulun jatkoryhmässä (aikaisempi Muodostelmaluistelukoulu ja Yksinluistelukoulu)

Kuvassa suuntaa antava hahmotelma luistelukouluryhmissä etenemisestä. Jokaisen luistelijan polku on kuitenkin yksilöllinen ja voi poiketa yleisestä mallista. Taitojen karttuessa luistelukouluohjaaja suosittelee luistelijalle siirtymistä seuraavaan ryhmään.

Luistelukoulun harjoitteluun kuuluu temppujumppa liikuntasalissa jääharjoittelun tukena. Monipuolisena lajina taitoluistelu jo itsessään kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Temppujumpassa keskitytään erityisesti motoristen taitojen ja erilaisten temppujen harjoitteluun hauskojen leikkien ja ratojen avulla. Motoriset perustaidot ovat monipuolisten lajitaitojen oppimisen edellytys.

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Seurastamme löydät oman ryhmän myös luistelusta kiinnostuneille aikuisille!

LUE LISÄÄ KLIKKAAMALLA:

LUISTELURYHMÄT
KEVÄÄN 2024 AIKATAULUT
ILMOITTAUTUMINEN
YLEISTÄ TIETOA

Ota yhteyttä:
Tuuli Raaska
puh. 0413154278 / luistelukoulu.ptl(a)gmail.com

Luistelukoulun pelisäännöt:
  1. Pidämme jäällä hauskaa
  2. Olemme kaikkien kavereita
  3. Kuuntelemme ohjaajia
  4. Yritämme aina parhaamme – näin kehitymme!
  5. Osaamme kaatua ja nousta jäästä ylös