Luistelukoulu

Luistelukoulu alkaa syyskuussa! Harjoitukset torstai-iltoina ja lauantaiaamupäivinä. Ilmoittautuminen on käynnissä, alla ryhmien kuvaukset, harjoitusajat ja hinnat. Tule kokeilemaan, kaksi ensimmäistä kertaa on ilmaista!

Porvoon taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Alkeis- ja jatkoryhmiä löytyy eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille.

Porvoon Taitoluistelijat- luistelukoulu

Luistelukoulu alkaa syksyllä ja jatkuu vuodenvaihteen jälkeen päättyen huhtikuussa seuran kevätjäänäytökseen.

Luistelukoulu on tarkoitettu aloitteleville harrastajille tenavista koululaisiin. Oma ryhmä on myös aikuisille. Luistelukoulussa tutustutaan jäähän ja opetellaan luistelun perusteet.

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista myöhemmin jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Ilmoittautumislinkit MyClubissa

Lisätietoja:
Lisa Andersson, 041 31715 46
Luistelukoulun vastuuvalmentaja
luistelukoulu.ptl(a)gmail.com

Ryhmien kuvaukset, harjoitusajat ja hinnat kaudella 2020-21:

Tenavat:

Tenavaryhmät 3-6-vuotiaille. Harjoittele 1-2 kertaa viikossa:
Voit ilmoittautua joko torstaille (klo 17-17:45) tai lauantaille (klo 10:45-11:30), tai molemmille päiville.

Luistelukoulun hinta kerran viikossa on 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen, kaksi kertaa viikossa luisteleville 210€ syyskausi ja 210€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Svenskspråkiga:

Egen grupp för svensktalande. Undervisningen sker på svenska. Du kan vara nybörjare eller övat i några år. Träna en gång i veckan, lördagar kl. 10:45-11:30. 140€/höst + 140€/vår innehåller försäkring.

Gruppstorlek minst 5 personer för att bilda gruppen.

Koululaiset:

Kouluikäisille tarkoitettu ryhmä. Voit olla kouluikäinen ja aloitteleva tai jo muutaman vuoden harrastanut. Koululaisissa harjoitellaan luistelun perusteita. Harjoittele kerran viikossa, lauantaisin 10:45-11:30. Hinta 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Ryhmän koko minimi 5hlö, jotta ryhmä voidaan perustaa.

Pojat:

Pojille suunnattu oma luistelukouluryhmä. Ryhmässä harjoitellaan samoja asioita kuin muissakin ryhmissä, pojille suunnattujen leikkien kautta. Harjoittele kerran viikossa, lauantaisin 10:45-11:30. Hinta 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Ryhmän koko minimi 5hlö, jotta ryhmä voidaan perustaa.

Aikuiset:

Aikuiset harjoittelevat sunnuntaisin Porvoon jäähallissa 2.8. alkaen:
Oheiset klo 20:00-20:30 ja Jää klo: 20:40-21:30.
Aikuiset tutustuvat perusluisteluun ja muodostelmaluistelun alkeisiin. Mukaan voi liittyä myös kesken kauden, hinta 60€/kk, Luistelijalla tulee olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Jatkoryhmät:

Yksinluistelukoulu:

Ikäsuositus 4-6.v -> Yksinluistelun jatkoryhmä 2 kertaa viikossa. Ryhmä on sinua varten jos olet kiinnostunut luistelemaan yksin, hyppimään, tekemään piruetteja ja haluat joskus olla yksinluistelija. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perusteita ja tutustutaan yksinluisteluun.

Jos sinulla on jo vähän luistelutaustaa ja osaat potkia eteenpäin ja takaperin kannattaa ilmoittautua. Ryhmässä kehittyy huimasti.

Torstaisin klo 17-17:45 nuorisojäähallissa ja oheisharjoitus klo 18-18:45 ja
lauantaisin klo 9:45-10:30 nuorisojäähallissa. Hinta 225€ syyskausi, 225€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Muodostelmakoulu:

Ikäsuositus 6.v -> Muodostelmaluistelun jatkoryhmä 2 kertaa viikossa. Haluatko joskus luistella muodostelmaluistelujoukkueessa. Tämä ryhmä on sinua varten. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perusteita ja tutustutaan muodostelmaluisteluun.

Jos sinulla on muutaman vuoden luistelutausta ja osaat potkia eteenpäin ja takaperin kannattaa ilmoittautua. Ryhmässä kehittyy huimasti.

Torstaisin klo 17-17:45 nuorisojäähallissa ja oheisharjoitus klo 18-18:45 ja
lauantaisin klo 9:45-10:30 nuorisojäähallissa. Hinta 225€ syyskausi, 225€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan lisäksi luistelijan jäsenmaksu 25€ / kausi.

Seura on saanut tukea luistelukoulutoimintaan Opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja Aktiasäätiö Porvoolta.