Luistelukoulu

ILMOITTAUTUMINEN LUISTELUKOULUN KEVÄTKAUDELLE:

Tenavaryhmiin ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619026

Muodostelmaluistelukoulun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3618992

Yksinluistelukoulun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619020

Harjoituspäivät ovat tiistai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua temppujumppaan/oheiseen kerran viikossa lauantaisin jään jälkeen!

Kevätkausi päättyy huhtikuussa järjestettävään koko seuran kevätnäytökseen, jossa luistelijat pääsevät esiintymään suurelle yleisölle.

HARJOITUSAJAT (TENAVAT)
TI klo 17:10-18:00 JÄÄ
LA 10:00-10:50 JÄÄ
LA 11:00-11:50 TEMPPUJUMPPA / OHEINEN (Kokonhalli)

HARJOITUSAJAT (MUODOSTELMAKOULU & YKSINLUISTELUKOULU) viikosta 6 alkaen
TI klo 17:10-18:00 JÄÄ
LA 10:10-11:00 JÄÄ (Nuorisohalli)
LA 11:10-12:00 OHEINEN (Kokonhalli)

Luistelukoulun hinta on 80€ syyskausi (syys-joulukuu) ja 80€ kevätkausi (tammi-huhtikuu) sisältäen kaksi jäätä viikossa, temppujumpan lauantaisin sekä luistelukoulupassin (luistelukouluvakuutuksen).

Voit tulla kokeilemaan luisteluharrastusta kaksi kertaa veloituksetta! Kaikissa ryhmissä on tilaa uusille luistelijoille, joten tervetuloa mukaan 🙂

Kuvaaja: Janne Penttinen

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perusasioita sekä pelataan ja leikitään luistelun oppimista tukevia leikkejä. Luistelukouluun tullessa ei vielä tarvitse osata luistella. Perusasioiden hallinnasta ei ole silti haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana taitotason ja iän mukaisiin pienryhmiin (punaiset, vihreät, keltaiset).

Luistelukoulun uutena osa-alueena järjestetään Temppujumppa jääharjoittelun tueksi. Monipuolisena lajina taitoluistelu jo itsessään kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Temppujumpassa keskitytään erityisesti motoristen taitojen ja erilaisten temppujen harjoitteluun hauskojen leikkien ja ratojen avulla. Motoriset perustaidot ovat monipuolisten lajitaitojen oppimisen edellytys!

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Seurastamme löydät oman ryhmän myös luistelusta kiinnostuneille aikuisille!

OTA YHTEYTTÄ:

Tuuli Raaska puh. 0413154278 / luistelukoulu.ptl(a)gmail.com

Ryhmien kuvaukset ja hinnat kaudella 2021-22:
Tenavat:

Tenavaryhmät on tarkoitettu 3-6-vuotiaille luistelun aloittelijoille. Ryhmässä opetellaan luistelun alkeet ja harjoitellaan perusluistelua leikin varjolla. He harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa jäällä ja temppujumpassa.

Luistelukoulun hinta on 80€ syyskausi ja 80€ kevätkausi sisältäen kaksi jäätä viikossa, temppujumpan lauantaisin sekä luistelukoulupassin (luistelukouluvakuutuksen).

Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä!

https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619026

Jatkoryhmät:
Yksinluistelukoulu:

Ikäsuositus 4-6.v -> Yksinluistelun jatkoryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Ryhmä on sinua varten, jos olet kiinnostunut luistelemaan yksin, hyppimään, tekemään piruetteja ja haluat joskus olla yksinluistelija. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perusteita ja tutustutaan yksinluisteluun.

Jos sinulla on jo vähän luistelutaustaa, osaat potkia eteenpäin ja taaksepäin ryhmä on juuri sinulle.

Tiistaisin ja lauantaisin. Hinta 80€ syyskausi, 80€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä!

https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619020

Muodostelmaluistelukoulu:

Ikäsuositus 5.v -> Muodostelmaluistelun jatkoryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Kiinnostaako muodostelmaluistelujoukkueessa luisteleminen? Muodostelmaluistelukoulu sopii sellaiselle luistelijalle, joka osaa jo luistella itsenäisesti eteenpäin. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, muodostelmaluistelun peruskuvioita sekä joukkueessa toimimista.

Muodostelmaluistelukouluun voit ilmoittautua matalalla kynnyksellä. Meille riittää, kun osaat luistella eteenpäin – me opetamme sinulle loput!

Tiistaisin ja lauantaisin. Hinta 80€ syyskausi, 80€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä!

https://ptl.myclub.fi/flow/events/3618992

Seura on saanut tukea luistelukoulutoimintaan Aktiasäätiö Porvoolta.

Luistelukoulun Pelisäännöt:
  1. Pidämme jäällä hauskaa
  2. Olemme kaikkien kavereita
  3. Kuuntelemme ohjaajia/valmentajia
  4. Yritämme aina parhaamme – näin kehitymme!
  5. Osaamme kaatua ja nousta jäästä ylös