Luistelukoulu

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perusasioita sekä pelataan ja leikitään luistelun oppimista tukevia leikkejä. Luistelukouluun tullessa ei vielä tarvitse osata luistella.

Perusasioiden hallinnasta ei ole silti haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana taitotason ja iän mukaisiin pienryhmiin (punaiset, vihreät, keltaiset). Aloittelevan lapsen luistelupolku alkaa Punaiset -ryhmästä, josta siirtyminen Vihreät- ryhmään. Viimeinen ja haastavin tenavaryhmä on Keltaiset. Tenavaryhmistä on mahdollisuus nousta taitojen karttuessa ohjaajan kehotuksesta yksinluistelukouluun, muodostelmaluistelukouluun tai Taitureihin.

Luistelukoulun harjoitteluun kuuluu temppujumppa liikuntasalissa jääharjoittelun tukena. Monipuolisena lajina taitoluistelu jo itsessään kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Temppujumpassa keskitytään erityisesti motoristen taitojen ja erilaisten temppujen harjoitteluun hauskojen leikkien ja ratojen avulla. Motoriset perustaidot ovat monipuolisten lajitaitojen oppimisen edellytys.

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Seurastamme löydät oman ryhmän myös luistelusta kiinnostuneille aikuisille!

Ota yhteyttä:
Tuuli Raaska
puh. 0413154278 / luistelukoulu.ptl(a)gmail.com

Luistelukoulun pelisäännöt:
  1. Pidämme jäällä hauskaa
  2. Olemme kaikkien kavereita
  3. Kuuntelemme ohjaajia
  4. Yritämme aina parhaamme – näin kehitymme!
  5. Osaamme kaatua ja nousta jäästä ylös