Luistelukoulu

Ilmoittautuminen on käynnissä. Tule kokeilemaan, kaksi ensimmäistä kertaa on ilmaista! Tilaa on vielä yllinkyllin!

Luistelukoulut ovat siirtyneet sisätiloihin nuorisohallin puolelle. Luistelukoulu jäät ovat tällä hetkellä Tiistai klo 17:15-18:15 ja Lauantai 11:00-11:45. Tapaaminen nuorisohallin edustalla ulkona. Lisäinfoa kysykää Lisa Anderssonilta (yhteistiedot alla).

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Alkeis- ja jatkoryhmiä löytyy eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille.

Porvoon Taitoluistelijat- luistelukoulu

Luistelukoulu alkaa syksyllä ja jatkuu vuodenvaihteen jälkeen päättyen huhtikuussa.

Luistelukoulu on tarkoitettu aloitteleville harrastajille tenavista koululaisiin. Oma ryhmä on myös aikuisille. Luistelukoulussa tutustutaan jäähän ja opetellaan luistelun perusteet.

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista myöhemmin jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Tällä hetkellä kaikki ryhmät ovat muodostaneet yhden ryhmän. Väliaikaisesti ei ole erillisiä ryhmiä vaan kaikki harjoittelee yhtenä isona ryhmänä.

Ilmoittautumislinkit MyClubissa

Lisätietoja:
Lisa Andersson, 041 31715 46
Luistelukoulun vastuuvalmentaja
luistelukoulu.ptl(a)gmail.com

Ryhmien kuvaukset, harjoitusajat ja hinnat kaudella 2020-21:

Tenavat:

Tenavaryhmät 3-6-vuotiaille. Harjoittele 1-2 kertaa viikossa:
Voit ilmoittautua joko tiistaille tai lauantaille, tai molemmille päiville.

Luistelukoulun hinta kerran viikossa on 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen, kaksi kertaa viikossa luisteleville 210€ syyskausi ja 210€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Svenskspråkiga:

Egen grupp för svensktalande. Undervisningen sker på svenska. Du kan vara nybörjare eller övat i några år. Träna en gång i veckan, lördagar. 140€/höst + 140€/vår innehåller försäkring.

Gruppstorlek minst 5 personer för att bilda gruppen.

Koululaiset:

Kouluikäisille tarkoitettu ryhmä. Voit olla kouluikäinen ja aloitteleva tai jo muutaman vuoden harrastanut. Koululaisissa harjoitellaan luistelun perusteita. Harjoittele kerran viikossa, lauantaisin. Hinta 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Ryhmän minimikoko 5 hlö, jotta ryhmä voidaan perustaa.

Pojat:

Pojille suunnattu oma luistelukouluryhmä. Ryhmässä harjoitellaan samoja asioita kuin muissakin ryhmissä, pojille suunnattujen leikkien kautta. Harjoittele kerran viikossa, lauantaisin. Hinta 140€ syyskausi ja 140€ kevätkausi sisältäen luistelukouluvakuutuksen.

Ryhmän minimikoko 5 hlö, jotta ryhmä voidaan perustaa.

Jatkoryhmät:

Yksinluistelukoulu:

Ikäsuositus 4-6.v -> Yksinluistelun jatkoryhmä 2 kertaa viikossa. Ryhmä on sinua varten, jos olet kiinnostunut luistelemaan yksin, hyppimään, tekemään piruetteja ja haluat joskus olla yksinluistelija. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perusteita ja tutustutaan yksinluisteluun.

Jos sinulla on jo vähän luistelutaustaa ja osaat potkia eteenpäin ja takaperin, kannattaa ilmoittautua. Ryhmässä kehittyy huimasti.

Tiistaisin ja lauantaisin. Hinta 225€ syyskausi, 225€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Muodostelmakoulu:

Ikäsuositus 6.v -> Muodostelmaluistelun jatkoryhmä 2 kertaa viikossa. Kiinnostaako muodostelmajoukkueessa luisteleminen? Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua unohtamatta muodostelmaluistelun peruskuvioita sekä joukkueessa toimimista!

Muodostelmakouluun voit ilmoittautua matalalla kynnyksellä, riittää kun osaat luistella eteenpäin. Me opetamme loput!

Tiistaisin ja lauantaisin. Hinta 225€ syyskausi, 225€ kevätkausi sisältää luistelukouluvakuutuksen.

Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan lisäksi luistelijan jäsenmaksu 25€ / kausi.

Seura on saanut tukea luistelukoulutoimintaan Opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja Aktiasäätiö Porvoolta.

Luistelukoulun Pelisäännöt:

  1. Pidetään hauskaa
  2. Ollaan ystävällisiä kaikille
  3. Kuunnellaan valmentajaa tai ohjaajaa
  4. Yritetään parhaamme
  5. Kun kaatuu niin noustaan ylös