Tule luistelemaan yksinluistelun harrasteryhmiimme!

Taitoluistelun voi yksinluistelijana aloittaa kouluikäisenäkin. Seurassamme on lapsille ja nuorille useita yksinluistelun harrasteryhmiä, joissa harjoitellaan ilman kilpailullisia tavoitteita. Halukkaat voivat kuitenkin lähteä kokeilemaan kilpailemista harrastesarjoissa. 

Ryhmät harjoittelevat 2–3 kertaa viikossa jäällä sekä 1–2 kertaa viikossa oheisharjoituksissa.  

Harrasteryhmissä opitaan uusia taitoluisteluliikkeitä sekä treenataan iloisella mielellä. 

Harrasteryhmiä ohjaavat PTL:n yksinluisteluvalmentajat. Harrasteryhmissä harjoitellaan kausisuunnitelmien mukaisesti, ottaen huomioon luistelijoiden toiveet ja tavoitteet. Tasoryhmät mahdollistavat kaikille mielekkäät harjoitusmahdollisuudet ja harjoittelua eriytetään tarvittaessa jokaiselle sopivaksi.   

Kun valitset luistelijalle sopivaa ryhmää, peruslähtökohtaa voi arvioida seuraavasti:  

  • Kaikissa ryhmissä olisi hyvä olla luistelukoulu tai vastaava käytynä. 
  • Taiturit-ryhmä: luistelija on käynyt vähintään yhden kauden luistelukoulussa ja osaa luistella eteenpäin ja taaksepäin 
    ilmoittaudu: https://ptl.myclub.fi/flow/events/5897656  
  • H2: luistelija luistelee omatoimisesti etu- ja takaperin, sekä hahmottaa helpoimmat yksöishypyt 
    ilmoittaudu: https://ptl.myclub.fi/flow/events/5897654  
  • H1: luistelijalla on jo useamman vuoden luistelutaustaa ja osaa kaikki yksöishypyt ja peruspiruetit. Ryhmään ovat tervetulleita myös edistyneet aikuisluistelijat. 
    ilmoittaudu: https://ptl.myclub.fi/flow/events/5897745  

Harrastajiin voit tulla koska vain, vaikka ihan heti. Mikäli harrastus mietityttää, voi myös tulla ensin kokeilemaan, kertoo valmentaja Marika Pölkki.

Ex-kisaajat  

Lisäksi tarjoamme nuorille mahdollisuuden jatkaa taitoluistelun harrastamista kilpauran jälkeen ex-kisaajissa. Ryhmän lähtökohtana on taitojen ylläpito ja taitoluistelun riemusta nauttiminen. Ex-kisaajiin voi ilmoittautua https://ptl.myclub.fi/flow/events/5899993

Ex-kisaajien harjoitukset sunnuntaisin 20.marraskuuta alkaen klo 16.15-17.15 Porvoon jäähallin nuorisohallissa. Ex-kisaajissa harjoitellaan maaliskuun loppuun saakka.  

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä valmentaja Marika Pölkkiin marika.polkki@porvoontaitoluistelijat.fi