Porvoon Taitoluistelijoiden esiintymistapahtuma 13.5.23 klo 12-15

Tänä keväänä on vielä mahdollisuus päästä seuraamaan seuran uudenlaista esiintymistapahtumaa, johon voivat ilmoittautua kaikki seuramme luistelijajäsenet.

Luistelijat esiintyvät itse suunnittelemallaan tai improvisoidulla esityksellä.

Yleisö on tervetullut seuraamaan ja kannustamaan esiintyjiä vielä kertaalleen ennen kevätkauden päättymistä.

———–

Huom. luistelijat perheineen: Tulkaa rohkeasti mukaan matalalla kynnyksellä! Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy perjantaina 5.5.2023. Lisätietoa myClubissa sekä angelina.kalvilainen@gmail.com.

”Oletko haaveillut rennosta esiintymisestä ilman kilpailemista? Oletko haaveillut siitä, että pääsisit ideoimaan esityksesi itse ja esittää sen yleisölle? Oletko haaveillut siitä, että pääsisit luistelukaverieden kanssa keksimään omaa esitystä? Vai oletko uskaltanut edes haaveilla, että sellainen mahdollisuus tarjoutuisi? Nyt se on mahdollista!

PTL toivottaa lämpimästi tervetulleiksi kaikki seuran luistelijajäsenet osallistumaan uuteen, tälle kaudelle lanseerattuun esiintymistapahtumaan! Tapahtuman osallistuminen on vapaaehtoista ja me toivotaan, että tapahtumaan ilmoittautuu suuri joukko rohkeita luistelijoita luistelukoulusta, kehitysryhmistä, muodostelmajoukkueista, yksinluistelun harraste- ja kilpapuolelta ja aikuisluisteluryhmistä eli toisin sanoen luistelet missä tahansa lajissa ja ryhmässä, olet tervetullut mukaan!”