Pojat jäällä Porvoossa 7.11!

Pojat Jäällä kiertue tulee myös Porvoon jäähalliin 7.11 klo 10:45-11:30. Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu ensisijaisesti pojille 5-10.vuotiaille.

7.11 Lauantaina Porvoon jäähallin valtaa hurja meno ja meininki kun Suomen Taitoluisteluliiton Pojat jäällä kiertue tulee Porvooseen. Satutko tietämään ketään joka nauttii vauhdin hurmasta, hienoista tempuista ja yhdessäolosta muiden poikien kanssa? Nyt siihen on oiva mahdollisuus tulla kokeilemaan. Saamme liitolta mahtavan miesvalmentajan vetämään tunnin pojille. Mies jonka kanssa ei kyllä varmasti tylsää tule. Lisäksi meidän oma Benjamin Eriksson tulee näyttämään kuinka pienen harjoituksen jälkeen piruetit ja hypyt onnistuu.

Laittakaa sana kiertämään ympäri kaupunkia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tulla kokeilemaan. Toivomme ilmoittautumista etukäteen tästä linkistä. Muistathan että seura ei vakuuta luistelijoita, jotka eivät ole seuran jäseniä.

Tarjolla on mustia taitoluistimia kokeiltavaksi. Kaikilla luistelijoilla suositellaan olevan kypärä päässä harjoituksen ajan.

Voit etukäteen valmistautua ja fiilistellä tulevaa alla olevan linkin kera. https://youtu.be/Riiizq3q-pY

PS. Alla pientä tietoa mitä luistelu on poikien näkökulmaa ajatellen. Huipputasolla miesten hyppyrepertuaariin voivat kuulua jopa erilaiset neloishypyt; ilman huimapäistä asennetta ja ponnistusvoimaa eivät temput kuitenkaan onnistu. Taitoluistelua voikin jossain mielessä verrata esimerkiksi lumilautailuun tai mäkihyppyyn. Laji kehittää myös hapenottokykyä. Joku on joskus rinnastanut taitoluistelun vapaaohjelmaa 3000 metrin estejuoksun rasitukseen. Taitoluistelun harrastajat oppivat usein musikaalisiksi, ilmaisukykyisiksi ja hyviksi keskittyjiksi. Monista lajissa opituista taidoista on hyötyä paitsi urheiluharrastuksessa, myös opinnoissa ja myöhemmin työelämässä.

Tiedustelut: luistelukoulu.ptl@gmail.com