Luistelukoulumme jatkuu taas!

Porvoon Taitoluistelijoiden uudistettu luistelukoulu alkaa syyskuussa! Ilmoittautuminen luistelukouluryhmiin on nyt avattu.

Tule luistelukoulun avaustapahtumaan lauantaina 4.9. klo 10:00 ja pääset tutustumaan lajiin jäällä sekä temppujumpassa. Jään alussa esiintyy seuramme kilpaluistelijoita, jollaiseksi sinäkin voit tulla! Esitysten jälkeen ohjaajat vetävät luistelukoulutunnin ja jään jälkeen siirrytään Kokonhalliin temppujumppaan!

Luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Alkeis- ja jatkoryhmiä löytyy eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille.

Harjoituspäivät ovat tiistai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua uuteen temppujumppaan kerran viikossa lauantaisin jään jälkeen!

Luistelukoulun hinta on 80€ syyskausi (syys-joulukuu) ja 80€ kevätkausi (tammi-huhtikuu) sisältäen kaksi jäätä viikossa, temppujumpan lauantaisin sekä luistelukoulupassin (luistelukouluvakuutuksen).

Voit tulla veloituksetta kokeilemaan luistelukoulutunteja kaksi (2) kertaa! Ilmoittaudu paikan päällä ennen jään alkua ja olet tervetullut mukaan 🙂

HARJOITUSAJAT – LA 4.9. alkaen
TI klo 17:00-17:50 JÄÄ (7.9. alkaen)
LA 10:00-10:50 JÄÄ
LA 11:00-11:50 TEMPPUJUMPPA / OHEINEN (Kokonhalli)

Tenavaryhmät (3-6 v.)
Ryhmässä harjoitellaan luistelun perusteita ja tutustutaan luistelun saloihin. Alkeisryhmästä voi sujuvasti siirtyä eteenpäin jatkoryhmiin kauden aikana (yksinluistelukoulu tai muodostelmaluistelukoulu).

Muodostelmaluistelukoulu (ikäsuositus 5v –>)
Ryhmässä harjoitellaan muodostelmaluistelun peruskuvioita sekä joukkueessa toimimista perusluistelua unohtamatta.


Yksinluistelukoulu (ikäsuositus 4-6 v.)
Ryhmässä harjoitellaan syvemmin luistelun perusteita ja tutustutaan yksinluisteluun. Ryhmä on erityisesti sinua varten, jos olet kiinnostunut pirueteista ja hypyistä!

Tenavaryhmiin ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3226819

Muodostelmaluistelukouluun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3226627

Yksinluistelukouluun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3226587

Nähdään jäähallilla!

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla:
Tuuli Raaska, puh. 0413154278
luistelukoulu.ptl(a)gmail.com