Ilmoittautuminen luistelukoulun kevätkaudelle on avattu!

Ilmoittaudu mukaan iloiseen luistelukouluumme!

https://ptl.myclub.fi/flow/events/4904161

Kevätkausi alkaa la 7.1. ja päättyy huhtikuussa seuran kevätnäytökseen.

Harjoitusajat:
Tiistai 17:10-18:00 jää
Lauantai 10:00-10:50 jää
Lauantai 11:00-11:50 temppujumppa (Kokonhalli)

Luistelukoulun hinta on 80€ kevätkausi (tammi-huhtikuu) sisältäen kaksi jäätä viikossa, temppujumpan lauantaisin sekä luistelukoulupassin (luistelukouluvakuutuksen).

Voit tulla kokeilemaan luisteluharrastusta kaksi kertaa veloituksetta!

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perusasioita sekä pelataan ja leikitään luistelun oppimista tukevia leikkejä. Luistelukouluun tullessa ei vielä tarvitse osata luistella. Perusasioiden hallinnasta ei ole silti haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana taitotason ja iän mukaisiin pienryhmiin (punaiset, vihreät, keltaiset). Aloittelevan luistelijan polku alkaa Punaiset -ryhmästä, josta siirtyminen Vihreät- ryhmään. Viimeinen ja haastavin tenavaryhmä on Keltaiset. Tenavaryhmistä on mahdollisuus nousta taitojen karttuessa ohjaajan kehotuksesta yksinluistelukouluun, muodostelmaluistelukouluun tai Taitureihin iän ja taitojen mukaisesti.

Luistelukoulun harjoitteluun sisältyy temppujumppa jääharjoittelun tueksi. Monipuolisena lajina taitoluistelu jo itsessään kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Temppujumpassa keskitytään erityisesti motoristen taitojen ja erilaisten temppujen harjoitteluun hauskojen leikkien ja ratojen avulla. Motoriset perustaidot ovat monipuolisten lajitaitojen oppimisen edellytys!

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Seurastamme löydät oman ryhmän myös luistelusta kiinnostuneille aikuisille! https://porvoontaitoluistelijat.fi/aikuisluistelu/

OTA YHTEYTTÄ

Tuuli Raaska puh. 0413154278 / luistelukoulu.ptl(a)gmail.com
Kuva: Janne Penttinen