260 luistelijaa esittelee taitojaan Porvoon jäähallilla PTL:n kevätnäytöksessä 15.4.2023

Porvoon Taitoluistelijoiden kevätnäytös kokoaa seuran luistelijat Kokonniemen jäähallille 14.–15.huhtikuuta. Tänä vuonna kevätnäytöksen teemana on Liisa Ihmemaassa.

Esitystä pääsevät tuttuun tapaan perjantaina seuraamaan päiväkotilaiset ja koululaiset. Näytös esitetään yleisölle avoimena Porvoon jäähallilla lauantaina 15.huhtikuuta kello 10 ja kello 15.

Jäällä taitojaan esittelee yhteensä noin PTL:n 260 luistelijaa kolmevuotiaista seuran aikuisluistelijoihin. Mukana on sekä SM-tason urheilijoita että pieniä tulevaisuuden taitoluistelutähtiä niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelunkin parissa.

– Kilpailukautta seuraa odotettu, vuosittainen koko seuran yhteinen huhtikuinen kevätnäytös. Toivotamme tervetulleeksi kaikki luistelun ystävät ja luistelijoiden läheiset mummoista naapureihin, seuran puheenjohtaja Petra Bojers toteaa.

Kevätnäytös on seuralle merkittävä yhteinen toteutus. Näytöksen sisällöstä on suunnitteluvastuu seuran valmentajilla.

– Kevätnäytöstä varten valitaan tarina ja suunnitellaan koreografia, sekä mietitään musiikit. Vanhemmat auttavat muun muassa lavasteiden ja pukujen kanssa. Seuran näytökset, kuten tämäkin, tehdään yhteistyössä, kertoo valmentaja Lisa Andersson.

Johtokunta, järjestelytoimikunta sekä suuri joukko muita vapaaehtoisia luistelijoiden vanhempia ja läheisiä on mukana toteuttamassa näytöstä myös näytösviikolla.

– Kauden päättävä kevätnäytös on luistelijoille odotettu yhteishengen ja esiintymisen ilon näkökulmasta. Tänä vuonna näytöksessä on 35 ohjelmanumeroa, kertoo valmentaja Marika Pölkki.

Lauantain yleisönäytösten aikana on avoinna kahvio, josta voi nauttia näytöksen lomassa kahvia, mehua ja tuoreita leivonnaisia sekä osallistua arvontaan.

Kevätnäytöksen historian juuret ulottuvat vuoteen 1988, jolloin PTL:n ensimmäinen näytös järjestettiin.

Osta liput Ticketmasterista:
https://www.ticketmaster.fi/artist/porvoon-taitoluistelijat-lippuja/1156333

Liput ennakkoon Ticketmasterista:

  • Lapsi 7-17v 11 euroa
  • Peruslippu, aikuinen 17,50 euroa
  • Perhelippu 43 euroa

Liput ovelta:

  • Lapsi 7-17v 12 euroa
  • Peruslippu, aikuinen 18 euroa
  • Perhelippu 45 euroa

Tapahtumat Facebookissa: