Yhteistyökumppanit

SM Skate Marketing Oy

Jokaisella seuran luistelukoululaisella on mahdollisuus hakea itselleen veloituksetta tukevat ja huolletut taitoluistimet heidän liikkeestään kevätkauden ajaksi. Kyseessä on mahtava tilaisuus saada luistelijan oppimista tukevat välineet veloituksetta.

Mikäli haluat käyttää yhteistyötä hyväksi, liikkeessä asioidessa tulee mainita luistelijan olevan Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa. Tämän jälkeen saatte lapsellenne juuri oikean kokoiset ja teroitetut luistimet.

Kun kevätkausi päättyy tai jos päätätte lopettaa kesken kauden, tulee luistimet tulee palauttaa liikkeeseen tai käydä lunastamassa ne edullisesti itselle.

Lue enemmän:

Feel It fysioterapia ja hieronta

Porvoon Taitoluistelijat ry tekee yhteistyötä ”Feel it Fysioterapia ja Hieronnan” kanssa. Feel it Fysioterapia ja Hieronta tarjoaa jäsenillemme palveluita, jotka tukevat mm. harjoittelua, harjoituksista palautumista sekä optimaalisten ja symmetristen liikelaajuuksien edistämistä.

Porvoon Taitoluistelijoiden seuran jäsenenä saat -20% alennusta normaalista hierontahinnasta.

Lue enemmän:

Arvoisa yritys tai yrityksen edustaja,

haluaisitko mainoksesi näkymään kilpailutapahtumissamme, nettisivuillamme tai näytöstemme käsiohjelmassamme? Pienikin tuki on tärkeä tuki.

Haemme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja otamme vastaan avustuksia, jotta pystyisimme tarjoamaan lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia luistelun perusteita sekä saada laadukasta valmennusta myös tulevilla kausilla. Ota yhteyttä seuran johtokuntaan, keskustelemme mieluusti aiheesta enemmän kanssanne.