Lucky Skate – yhteistyö

Lucky Skate

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA – ASIANTUNTEMUKSELLA JA AMMATTITAIDOLLA

Vuonna 1997 perustettu taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate tarjoaa kaiken luisteluun tarvittavan, vankalla asiantuntemuksella. Meiltä saat ammattitaitoisen kokonaispalvelun: luistimet ja terät, terien kiinnityksen ja teroituksen sekä huoltopalvelut, tarvikkeet ja tekstiilit. Lue lisää palveluistamme: www.luckyskate.fi/collections/palvelut

Työntekijöillämme on monipuolinen kokemus taitoluistelusta. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä. 

Uusi liiketilamme on avattu osoitteessa Pakilantie 95, 00670 Helsinki. Myymälämme sijaitsee vain 700 metrin päässä Paloheinän jäähallilta, ja myös mm. Pirkkolan ja Oulunkylän jäähallit ovat lähellä. Liiketilan edessä on maksuttomia parkkipaikkoja, ja perille pääsee kätevästi myös julkista liikennettä hyödyntäen.

Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Porvoon Taitoluistelijoiden jäsenenä saat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: PTL) on hyödynnettävissä sekä myymälässämme että verkkokaupassamme.

Lisätietoja:

www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

[email protected]

Tervetuloa palveltavaksi!