Ilmoittautuminen luistelukoulun kevätkaudelle

ILMOITTAUTUMINEN LUISTELUKOULUN KEVÄTKAUDELLE ON NYT AVATTU!

Tenavaryhmiin ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619026

Muodostelmaluistelukoulun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3618992

Yksinluistelukoulun ilmoittautuminen: https://ptl.myclub.fi/flow/events/3619020

Harjoituspäivät ovat tiistai ja lauantai. Jääharjoittelun lisäksi on mahdollista osallistua uuteen temppujumppaan kerran viikossa lauantaisin jään jälkeen!

Kevätkausi päättyy huhtikuussa järjestettävään koko seuran kevätnäytökseen, jossa luistelijat pääsevät esiintymään suurelle yleisölle.

HARJOITUSAJAT – LA 8.1. alkaen
TI klo 17:10-18:00 JÄÄ (alkaen 11.1.)
LA 10:00-10:50 JÄÄ
LA 11:00-11:50 TEMPPUJUMPPA / OHEINEN (Kokonhalli)

Luistelukoulun hinta on 80€ syyskausi (syys-joulukuu) ja 80€ kevätkausi (tammi-huhtikuu) sisältäen kaksi jäätä viikossa, temppujumpan lauantaisin sekä luistelukoulupassin (luistelukouluvakuutuksen).

Voit tulla kokeilemaan luisteluharrastusta kaksi kertaa veloituksetta!

Porvoon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa voivat kaikki yli 3-vuotiaat harrastaa luistelua leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perusasioita sekä pelataan ja leikitään luistelun oppimista tukevia leikkejä. Luistelukouluun tullessa ei vielä tarvitse osata luistella. Perusasioiden hallinnasta ei ole silti haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana taitotason ja iän mukaisiin pienryhmiin (punaiset, vihreät, keltaiset).

Luistelukoulun uutena osa-alueena järjestetään Temppujumppa jääharjoittelun tueksi. Monipuolisena lajina taitoluistelu jo itsessään kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Temppujumpassa keskitytään erityisesti motoristen taitojen ja erilaisten temppujen harjoitteluun hauskojen leikkien ja ratojen avulla. Motoriset perustaidot ovat monipuolisten lajitaitojen oppimisen edellytys!

Luistelukoulussa luodaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Luistelukoulusta on mahdollista jatkaa harrastusta seuran harraste- ja kilparyhmissä. Taitoluistelun lajit seurassamme ovat yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Tenavaryhmät on tarkoitettu 3-6-vuotiaille luistelun aloittelijoille. Ryhmässä opetellaan luistelun alkeet ja harjoitellaan perusluistelua leikin varjolla.

Muodostelmaluistelukoulu sopii sellaiselle luistelijalle, kuka osaa jo luistella itsenäisesti eteenpäin. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, muodostelmaluistelun peruskuvioita sekä joukkueessa toimimista.

Yksinluistelukoulu on sinua varten, jos olet kiinnostunut luistelemaan yksin, hyppimään, tekemään piruetteja ja haluat joskus olla yksinluistelija. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua ja tutustutaan yksinluistelun saloihin.

Seurastamme löydät oman ryhmän myös luistelusta kiinnostuneille aikuisille!

OTA YHTEYTTÄ

Tuuli Raaska puh. 0413154278 / luistelukoulu.ptl(a)gmail.com
Kuva: Janne Penttinen